با توجه به اهمیت فیبر غذایی در سلامتی انسان و مقدارنیاز روزانه بدن به فیبر، در جداولی مقدار فیبر موجود در برخی از میوه ها و سبزیجات، غلات ،حبوبات و آجیل ها بیان شده است:
| مردان کمتر از 50 سال | مردان بالای 50 سال | زنان کمتر از 50 سال | زنان بالای 50 سال | |
| مقدار نیاز روزانه بدن به فیبر | 38 گرم | 30 گرم | 25 گرم | 21 گرم |
مقادیر فیبر موجود در میوه ها:
| میوه ها | مقدار | مقدار فیبر برحسب گرم |
| گلابی | یک عدد متوسط | 6 |
| سیب با پوست | یک عدد متوسط | 4 |
| پرتقال | یک عدد متوسط | 3.1 |
| موز | یک عدد متوسط | 3 |
| توت فرنگی | یک لیوان | 3 |
| توت سیاه | یک لیوان | 8 |
| بلو بری | یک لیوان | 4 |
| خرما | نیم لیوان | 5.8 |
| انجیر خشک | نیم لیوان | 7.4 |
مقادیر فیبر موجود در برخی سبزیجات:
| سبزیجات | مقدار | مقدار فیبر برحسب گرم |
| سیب زمینی پخته با پوست | یک عدد متوسط | 3.6 |
| هویج خام | دو عدد کوچک (100 گرم) | 2.8 |
| لوبیا سبز پخته | یک لیوان | 2.6 |
| نخود فرنگی پخته | یک لیوان | 8.8 |
| کلم قرمز | یک لیوان | 4 |
| گل کلم پخته | یک لیوان | 5 |
| چغندرپخته (لبو) | یک لیوان | 4 |
| بروکلی پخته | یک لیوان | 5 |
| کلم قمری | یک لیوان | 5 |
| باقالی پخته | نیم لیوان | 4.6 |
مقادیر فیبر موجود در برخی از حبوبات و غلات:
| حبوبات و غلات | مقدار | مقدار بر حسب گرم |
| لوبیا چیتی پخته | نیم لیوان | 8.9 |
| نخود پخته | نیم لیوان | 8.1 |
| عدس پخته | نیم لیوان | 7.8 |
| لوبیا سفید پخته | نیم لیوان | 6.3 |
| برنج قهوه ای | یک لیوان | 4 |
| جو پخته | یک لیوان | 6 |
| جو دو سر | یک لیوان | 4 |
| بلغور پخته | یک لیوان | 8 |
مقادیر فیبر موجود در آجیل و دانه ها:
| آجیل و دانه ها | مقدار | مقدار فیبر بر حسب گرم |
| بادام | 28 گرم | 4 |
| پسته | 28 گرم | 3 |
| فندق | 28گرم | 2.7 |
| گردو | 28 گرم | 2 |
| بادام زمینی | 28 گرم | 2 |
| بادام هندی | 28 گرم | 1 |
| تخمه آفتابگردان | یک چهارم لیوان | 3.9 |
| کنجد | یک دوم لیوان | 8 |
| بذر کتان | 28 گرم | 8 |
منابع:
رضا
