Waldorf Chicken

والدورف چیکن یک غذای سالم، سبک و خوشمزه است. اساس این غذا میوه و مغزجات است که یک سالاد خوشمزه را درست می کند اگر به آن مرغ هم اضافه کنید تبدیل به یک وعده غذایی عالی می شود.

تاریخچه سالاد والدورف (Wldorf Salad)

این سالاد اولین بار در Waldof-Astoria Hotel نیویورک در14 مارس سال 1896 توسط  Oscar Tschirky که مدیر بخش پذیرایی هتل بود تهیه شد. مدل اولیه سالاد از سیب، کرفس و مایونز درست شد و کمی بعد گردوی خرد شده به دستور اولیه اضافه شد. این سالاد معمولا روی کاهو سرو می شود.

سالاد والدورف

مواد لازم برای تهیه والدورف چیکن

دستوری که امروزه برای سالاد والدورف به کار می رود شامل چهار جزء اصلی است :

سیب

کرفس

انگور یا کشمش

گردو

برای والدورف چیکن، مرغ به اجزای اصلی اضافه می شود.

در بعضی دستورهای غذایی پیاز قرمز، یا تخم مرغ آب پز نیز به دلخواه اضافه می کنند.

مقدار مواد لازم:

یک یا دو عدد سیب (به دلخواه خودتان با پوست یا بدون پوست، بصورت مکعبی خرد شده)

کرفس ترد و تازه، دو یا سه ساقه، بسیار ریز خرد شود.

انگور قرمز یا سبز بی دانه یک پیمانه ( دانه کامل یا نیمه شده)  یا  کشمش پلویی یک سوم پیمانه 

گردوی خرد شده نیم پیمانه

مرغ پخته شده خرد شده دو پیمانه (سینه مرغ مکعبی خرد شده بهتر است)

نکته: شما به دلخواه خود می توانید نسبت مواد را کم یا زیاد کنید.

 

مواد لازم برای تهیه سس:

دستور اول برای تهیه سس:

یک دوم پیمانه ماست کم چرب

2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

1 قاشق غذا خوری سس خردل

1 قاشق شوید یا ریحان خرد شده تازه

نمک و فلفل

دستور دوم:

یک دوم پیمانه ماست یونانی کم چرب

1 قاشق غذاخوری مایونز کم چربی

1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

کمی فلفل

دستور سوم:

یک سوم پیمانه ماست کم چرب

یک سوم پیمانه مایونز کم چرب

2 قاشق آب لیموی تازه

1 قاشق جعفری خرد شده

نمک و فلفل

دستور چهارم:

6 قاشق غذاخوری ماست

1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

نمک و فلفل

من دستور سس اول را امتحان کرده ام خوشمزه است.

روش تهیه:

مواد اولیه را آماده کنید. وقتی سیب را خرد می کنید کمی از آبلیمو سس روی آن بزنید تا تغییر رنگ ندهد. مواد اولیه را با هم مخلوط و با سس که تهیه کرده اید آغشته کنید. مخلوط را مدتی در یخچال نگه دارید تا خوب طعم بگیرید. بعد در ظرفی کاهو بگذارید و والدورف چیکن را روی آن سرو کنید. 

 

منابع:

EatingWell

Food History