شیر کم چرب از نوشیدنی های ارزشمند، دارای انواع مواد معدنی، ویتامین و پروتئین است.

1- شیر دارای ارزش تغذیه ایی بالایی است:

یک لیوان شیر کم چرب (1 درصد چربی) دارای:

102 کالری

پروتئین:8 گرم

کلسیم: 28 درصد ازمقدار مورد نیاز روزانه

ویتامین B2 (ریبو فلاوین): 26 درصد ازمقدار مورد نیاز روزانه

ویتامینB1 (تیامین): 18 درصد ازمقدار مورد نیاز روزانه

پتاسیم: 10 درصد ازمقدار مورد نیاز روزانه

فسفر: 22 درصد ازمقدار مورد نیاز روزانه

سلنیوم : 13درصد ازمقدار مورد نیاز روزانه

ویتامین B12( کوبالامین): 1.2 میکروگرم

وینامین B6 : پنج درصد از مقدار موردنیاز روزانه

ویتامین A

منیزیم

گاهی شیر با ویتامین D غنی سازی می شود.

2-شیر منبع خوبی از پروتئین با کیفیت است:

شیر منبع غنی از پروتئین با کیفیت است دارای 9 اسید آمینه ضروری است. پروتئین شیر از تحلیل رفتن عضلات که با افزایش سن اتفاق می افتد جلوگیری می کند. همچنین برای ترمیم عضلات بعد از ورزش کردن اهمیت دارد.

3- شیر به  حفظ سلامت استخوانها و دندانها کمک می کند.

شیر ترکیب قدرتمندی از کلسیم،فسفر،پتاسیم، پروتئین و ویتامینD است. مصرف شیر از پوکی استخوان و شکستگی آن جلوگیری می کند.

4- حفظ سلامت قلب و مغز

شیر منبع خوبی از پتاسیم است پتاسیم با گشاد کردن رگهای خونی و رفع تنش از آنها، از بالارفتن فشار خون ممانعت می کند و در نتیجه باعث حفظ سلامت قلب می شود.پتاسیم موجود در شیر از سکته مغزی جلوگیری می کند.

(برای آشنایی بیشتر در مورد نقش پتاسیم در بدن کلیک کنید)

 

منابع:

healthline

medicalnewstoday