سوپ لوبیا و اسفناج

این سوپ بعلت داشتن لوبیا و سبزیجات، بسیار مغذی است دارای پروتئین، ویتامینهای مختلف و آنتی اکسیدان می باشد. 

مواد لازم برای تهیه سوپ 

(برای 6 نفر)

روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری

سیر خرد شده 3 حبه

لوبیای سفید پخته شده 420 گرم (سه قوطی کنسرو ساده بدون رب، لوبیا سفید)

اسفناج تازه خرد شده 4 لیوان

ریحان تازه بسیار ریز خرد شده یک چهارم لیوان ( اختیاری)

آب مرغ کم نمک یک لیتر

فلفل یک چهارم قاشق چایخوری

(می توان پیاز هم اضافه کرد.خوشمزه تر می شود)

روش پخت سوپ لوبیا و اسفناج

1- ابتدا سیر ( و پیاز) را با روغن زیتون و با حرارت کم به مدت 30 تا 45 ثانیه تفت دهید تا نرم شود.

2- آب مرغ، دو سوم لوبیاها و فلفل را همراه با سیر و پیاز تفت داده شده با میکسر یا هم زن برقی، بصورت خوب میکس کنید.

3- مواد میکس شده را در قابلمه بریزید و یک سوم باقی مانده لوبیا را به آن اضافه کنید. وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه با حرارت کم بپزد هر از گاهی مواد داخل قابلمه را هم بزنید.

4- اسفناج و ریحان را اضافه کنید و بدون اینکه درظرف را بگذارید 2 تا 4 دقیقه صبر کنید تا اسفناج نرم شود.

 سوپ آماده شده و قابل سرو کردن است.

 

نکات مهم :

1- وقتی اسفناج را اضافه می کنید دیگر نباید زمان زیادی سوپ روی حرارت بماند زیرا ویتامین های آن از بین می رود.

2- یک لیوان لوبیای نپخته ، دو نیم تا سه لیوان لوبیای پخته به ما می دهد.

 

منبع:

tasteofhome