سوپ لوبیا و اسفناج
این سوپ بعلت داشتن لوبیا و سبزیجات، بسیار مغذی است دارای پروتئین، ویتامینهای مختلف و آنتی اکسیدان می باشد.
مواد لازم برای تهیه سوپ
(برای 6 نفر)
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
سیر خرد شده 3 حبه
لوبیای سفید پخته شده 420 گرم (سه قوطی کنسرو ساده بدون رب، لوبیا سفید)
اسفناج تازه خرد شده 4 لیوان
ریحان تازه بسیار ریز خرد شده یک چهارم لیوان ( اختیاری)
آب مرغ کم نمک یک لیتر
فلفل یک چهارم قاشق چایخوری
(می توان پیاز هم اضافه کرد.خوشمزه تر می شود)
روش پخت سوپ لوبیا و اسفناج
1- ابتدا سیر ( و پیاز) را با روغن زیتون و با حرارت کم به مدت 30 تا 45 ثانیه تفت دهید تا نرم شود.
2- آب مرغ، دو سوم لوبیاها و فلفل را همراه با سیر و پیاز تفت داده شده با میکسر یا هم زن برقی، بصورت خوب میکس کنید.
3- مواد میکس شده را در قابلمه بریزید و یک سوم باقی مانده لوبیا را به آن اضافه کنید. وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه با حرارت کم بپزد هر از گاهی مواد داخل قابلمه را هم بزنید.
4- اسفناج و ریحان را اضافه کنید و بدون اینکه درظرف را بگذارید 2 تا 4 دقیقه صبر کنید تا اسفناج نرم شود.
سوپ آماده شده و قابل سرو کردن است.
نکات مهم :
1- وقتی اسفناج را اضافه می کنید دیگر نباید زمان زیادی سوپ روی حرارت بماند زیرا ویتامین های آن از بین می رود.
2- یک لیوان لوبیای نپخته ، دو نیم تا سه لیوان لوبیای پخته به ما می دهد.
منبع: