در جدول زیر مقدار کلسترول موجود در برخی از منابع غذایی حیوانی ارائه شده است. لازم به ذکر است منابع غذایی گیاهی کلسترول ندارند.
ماده غذایی |
مقدار کلسترول بر حسب میلی گرم |
یک تخم مرغ بزرگ آب پز(50 گرم) | 186.5 میلی گرم |
یک عدد زرده تخم مرغ | 184.5 میلی گرم |
کره 100 گرم | 215 میلی گرم |
یک لیوان شیر یک درصد چربی | 12.2 میلی گرم |
یک لیوان شیر دو درصد چربی | 19.7 میلی گرم |
یک لیوان شیر پرچرب | 34.2 میلی گرم |
یک لیوان شیر بدون چربی | 4.9 میلی گرم |
100 گرم پنیر بلو چیز | 75 میلی گرم |
100 گرم پنیر فتا | 89 میلی گرم |
100 گرم پنیر مازارلا | 54 میلی گرم |
100 گرم پنیر چدار | 105 میلی گرم |
100 گرم پنیر کممبرت | 72 میلی گرم |
100 گرم پنیر کاتیج | 17 میلی گرم |
100 گرم میگو پخته | 189 میلی گرم |
100 گرم ماهی سالمون | 55 میلی گرم |
100 گرم قرل آلای رنگین کمانی | 59 میلی گرم |
100 گرم ماهی ساردین | 142 میلی گرم |
100 گرم ماهی کاد | 43 میلی گرم |
100 گرم صدف پخته | 189 میلی گرم |
100 گرم جگر گوساله | 355 میلی گرم |
100 گرم مغز گوساله | 1085 میلی گرم |
100 گرم زبان گوساله | 87 میلی گرم |
100 گرم گوشت گوساله | 73 میلی گرم |
100 گرم گوشت گوسفند با چربی(پخته) | 97 میلی گرم |
100 گرم گوشت چرخ شده | 90 میلی گرم |
100 گرم سینه مرغ بدون پوست | 85 میلی گرم |
100 گرم بالای ران مرغ | 135 میلی گرم |
100 گرم ساق مرغ | 92 میلی گرم |
100 گرم بال مرغ | 85 میلی گرم |
100 گرم سنگدان مرغ | 240 میلی گرم |
100 گرم گوشت خوک | 80 میلی گرم |
100 گرم مایونز | 42 میلی گرم |
منبع: