سالاد سنتی یونانی یا سالاد هوریاتیکی Horiatiki

این سالاد به راحتی تهیه شده و بسیار سالم و مغذی است. بعنوان یک غذای کلاسیک یونانی شناخته شده و با نان سرو می شود.

اساس این سالاد را گوجه و خیار تشکیل می دهد. به سالاد شیرازی شباهت زیاد دارد. فقط در تهیه سلاد کلاسیک این نکات رعایت می شود:

خیار و گوجه سالاد درشت خرد می شود.

خیار با پوست باید در سالاد استفاده شود.

در این سالاد کاهو و سبزیجات برگی بکار برده نمی شود.

پنیر فتا را اصولا خرد نمی کنند.

زیتون ها نیز باید درسته و بدون هسته باشد.

سالاد باید در ظرف کم عمق سرو شود.

مواد لازم برای تهیه سالاد هوریاتیکی:

گوجه فرنگی متوسط 4 عدد

خیار متوسط 4عدد

پیاز قرمز کوچک یک عدد (اسلایس نازک)

فلفل دلمه ای سبز یک عدد

زیتون بی هسته یک چهارم پیمانه

پنیر فتا 200 گرم

یک قاشق چایخوری ارگانو خشک(پونه کوهی)

سس:

4 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر

2 قاشق غذاخوری سرکه

 

سبزیجات با هم مخلوط می شوند و به روغن زیتون و سرکه آغشته شده و درنهایت پنیر روی آن گذاشته و سرو می شود.

البته این دستور سنتی تهیه سالاد است شما می توانید بجای سرکه آب لیموی تازه استفاده کنید و پنیرهای را هم مربعی خرد کنید.

با وجودی که بسیار به سالاد شیرازی شباهت دارد ولی وجود زیتون و پنیر طعم ویژه ای به سالاد می دهد. در این سالاد مقدار گوجه فرنگی و خیار مساوی است و مقدار پیاز خیلی کمتر است.

منابع:

Olive and Mango

closetcooking

olivetomato