این سالاد به دلیل نداشتن مایونز، یک سالاد کاملا سالم است و به دلیل داشتن سبزیجات مختلف دارای عطر و طعم خوبی است.
مواد لازم برای تهیه سالاد سیب زمینی:
900 گرم سیب زمینی کوچک خرد شده به ضخامت 0.5 سانتیمتر بصورت حلقه ای برش دهید.اگر سیب زمینی بزرگ است آن را خرد کنید.
نمک دریا به مقدار دلخواه
¼ لیوان روغن زیتون (حدود 60 سی سی)
⅓ لیوان جعفری تازه خرد شده به همراه حدود 2 قاشق غذاخوری بیشتر برای روی سالاد
⅓ لیوان پیازچه خرد شده پیاز را به همراه حدود 2 قاشق غذاخوری خیلی ریز خرد شده (می توان پیاز قرمز بجای پیازچه استفاده کرد.)
2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
2 قاشق چایخوری خردل دیژون
2 حبه سیر خرد شده
فلفل سیاه تازه ، برای طعم دادن
3 عدد ساقه کرفس خرد شده
نکاتی برای تهیه سالاد:
سیب زمینی ها را پوست کنده و خرد کنید، سپس بپزید.
یک چهارم لیوان از آب سیب زمینی پخته را نگه دارید.
روش تهیه سالاد سیب زمینی:
1- ابتدا سیب زمینی خرد شده را با مقداری نمک برای مدت 6-5 دقیقه بپزید.
2- یک چهارم لیوان ( حدود 60 سی سی) از آب سیب زمینی را نگه دارید و بعد سیب زمینی ها را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
3- 1/4 لیوان روغن زیتون،1/3 لیوان جعفری خرد شده، 1/3 لیوان پیازچه،خردل،سیر و فلفل را با هم مخلوط کنید و با میکسر یا با غذا ساز خیلی خوب خرد و مخلوط کنید بعد که خیلی خیلی ریز شد؛ آب سیب زمینی را اضافه کنید و دوباره با میکسر خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. اگر همزن ندارید؛ مواد را خیلی ریز خرد کنید تا مخلوط همگنی بدست آید.
4- سیب زمینی ها را با سسی که آماده کرده اید خوب آغشته کنید.
5- کرفس خرد شده، دو قاشق جعفری خرد شده و دو قاشق پیازچه خردشده و درصورت نیاز نمک و فلفل نیز اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. سالاد سیب زمینی آماده سرو شدن است.
منابع: