یک میان وعده سالم و خوشمزه
در بیشتر رژیم های غذایی توصیه شده که به مقدار فراوان میوه و سبزی بخورید. دیپ سبزیجات می تواند یک میان وعده سالم و مغذی باشد. همچنین می توانید آن را درکنار وعده های اصلی غذا سرو نمائید.
روش تهیه دیپ سبزیجات
برای تهیه دیپ سبزیجات شما مخلوطی از سبزیجات متنوع و رنگی به دلخواه خود و متناسب با فصل انتخاب کنید و بصورت خام، بخارپز یا آب پز آنها را آماده کنید.دقت کنید زمان پخت سبزیجات نباید زیاد باشد چون کاملا بی خاصیت می شوند، همچنین اگر آب پز می کنید با مقدار آب کم بپزید که همه خاصیتش داخل آب نرود و دور ریخته شود. سبزیجات که آماده شدند؛ در کنار یک سس کاملا سالم سرو می شوند.
سبزیجات مناسب برای تهیه دیپ:
بروکلی
گل کلم
هویج
کرفس
گوجه فرنگی
گوجه گیلاسی
خیار
چغندر(لبو)
تربچه
فلفل دلمه
Baby Corn(ذرت کوچک)
مارچوبه
این سبزیجات بصورت خام یا پخته ( به دلخواه خودتان) در ظرف مناسب دیپ چیده می شوند. می توانید زیر سبزیجات برگهای کاهو قرار دهید.
روش تهیه سس مخصوص دیپ:
پایه این سس : ماست غلیظ ، روغن زیتون، آبلیمو (تازه)، نمک و فلفل است.(بهتر است ماست چکیده کم چرب باشد)
سپس می توان سبزیجات خاصی به آن اضافه کرد و اسم متفاوتی انتخاب کرد.
مثلا اگر به مواد پایه سس، شوید تازه ریزخرد شده و نعنا و مقدار کمی خیار رنده شده اضافه کنیم سس Tzatziki می شود.
Tzatziki Sause
مواد طعم دهنده پیشنهادی برای افزودن به پایه سس:
با توجه به طعم دلخواه خود می توانید هرکدام از سبزیجات و طعم دهنده های زیر را اضافه کنید:
پیازچه ریز خرد شده
شوید تازه
جعفری تازه
گشنیز تازه
یک حبه سیر
پیاز ریز خردشده
نعنا
فلفل سبز تند خرد شده
خیار رنده شده
خیار شور رنده شده
کمی رنده پوست لیمو ترش
پودر زیره سبزیا زیره سیاه
سیاه دانه
آویشن
بذر کتان
پودر سیر
پاپریکا
امیدوارم این میان وعده بسیار سالم و خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.